Bergvliet Open Toernooi

🎾🍻 Bergvliet Open – Het Oktoberfest Tennis en Padeltoernooi! 🎾🍻

📆 Datum: 5 t/m 13 augustus 2023

🏢 Locatie: HTPC Bergvliet Haastrecht

🌟 Speelsterkte: 3 t/m 7

🎉 Trek je lederhosen of dirndl aan en maak je klaar voor het meest opwindende tennis- en padeltoernooi van het jaar! Het Bergvliet Open brengt de opwinding van het Oktoberfest naar de tennis- en padelbanen van HTPC Bergvliet Haastrecht. Dit evenement staat garant voor een unieke ervaring vol sportieve prestaties, gezelligheid en natuurlijk het authentieke Duitse feestgevoel!

🎾🍺 Dus waarom zou je deelnemen aan het Bergvliet Open? Hier zijn een paar goede redenen:

Geweldige speelmogelijkheden: Of je nu een tennisser of een padelspeler bent, dit toernooi biedt een uitdagende competitie voor alle speelsterktes tussen 3 en 7. Verbeter je vaardigheden, speel tegen gelijkgestemde spelers en ervaar de sportieve spanning op het hoogste niveau.

Oktoberfest-sfeer: Duik in de unieke sfeer van het Oktoberfest! Van traditionele muziek tot lekkernijen en drankjes, we brengen de gezelligheid van München naar Bergvliet. Geniet tussen de wedstrijden door van heerlijk bier, pretzels en andere lekkernijen.

Prachtige locatie: HTPC Bergvliet Haastrecht is een idyllische locatie om te tennissen en te padellen. Omringd door prachtige natuurlijke landschappen biedt dit toernooi een adembenemend uitzicht en een geweldige speelervaring. Waarom zou je genoegen nemen met minder?

Geweldige prijzen: Naast de eer en het plezier van deelname, zijn er fantastische prijzen te winnen! 

Onvergetelijke herinneringen: Het Bergvliet Open is niet alleen een toernooi, maar ook een kans om nieuwe mensen te ontmoeten, vriendschappen op te bouwen en onvergetelijke momenten te beleven. De opwinding van de wedstrijden en het Oktoberfest-thema zorgen voor een unieke ervaring die je nog lang zult koesteren.

📢 Mis deze geweldige kans niet! Schrijf je nu in voor het Bergvliet Open, het meest feestelijke tennis- en padeltoernooi met een Oktoberfest-twist. Ga naar Toernooi.nl of neem contact met ons op voor meer informatie en inschrijvingsdetails. Grijp je racket, haal je beste spel naar boven en bereid je voor op een sportief en gezellig evenement dat je niet wilt missen!

🎾🍻 Prost! 🎾🍻

Tennis

Het Bergvliet Open toernooi van Bergvliet voor de categorie 3, 4, 5, 6 en 7 wordt in 2023  gespeeld van zaterdag 5 (voorweekend) t/m zondag 13 augustus. De inschrijving sluit op 30 juli.

Dit toernooi wordt gespeeld van 5 t/m 13 augustus in de categorieën 3, 4, 5, 6 en 7.

We starten met het voorweekend op zaterdag 5 augustus. Zondag 13 augustus worden de finales in de HE, DE, HD, DD en GD gespeeld.

Er wordt gespeeld in de categorieen Single, Mix en Dubbel, speelsterkten 3, 4, 5, 6 (17+), 7(17+).

Inschrijven via Toernooi.nl

Padel

Het Bergvliet Padel 100 Open wordt gespeeld in dezelfde week als het Tennis Toernooi.

Inschrijven via Toernooi.nl

Het programma van het Bergvliet Open belooft naast spectaculair tennis en padel, culinair genieten en veel gezelligheid !