HTPC Bergvliet

Luchtfoto Wilgenoord

 

In Haastrecht (Zuid Holland) ergens tussen de Hollandse IJssel en de Vlist in de polders van Bisdom van Vliet ligt het tennispark Wilgenoord.

Bent u op zoek naar een plek om te tennissen en te genieten van een gezellige en sportieve omgeving? Kijk dan niet verder dan Tennis- en Padelvereniging Bergvliet!

Met onze zes prachtige gravelbanen en vier padelbanen bieden wij de ideale locatie voor spelers van alle niveaus. Of u nu een ervaren speler bent of net begint met tennissen, onze vereniging is de perfecte plek om te groeien en te genieten van het spel.

Bovendien zijn onze banen uitgerust met LED-verlichting, zodat u ’s-avonds ook kunt spelen. Onze padelbanen zijn het hele jaar door beschikbaar, dus u kunt altijd terecht voor een spelletje.

Wordt nu lid van Tennis- en Padelvereniging Bergvliet en maak deel uit van onze sportieve en gezellige gemeenschap! Wij bieden u de kans om te groeien als speler, nieuwe vrienden te maken en te genieten van de vele activiteiten en evenementen die wij organiseren.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze vereniging en hoe u lid kunt worden. Wij zien u graag op ons park!